Сряда, 20 Юли 2016 13:43

Малин Кръстев и Геро първи на сцената в Царево

Оценете
(0 гласа)

„Свалячи“ бе първата постановка от „Арт потока“  представена снощи на публиката в гр. Царево. Кметът на общината Георги Лапчев и организаторът Димитър Тодоранов поздравиха от сцената на морското читалище присъстващите и разказаха как е възникнала идеята за този нов фестивал, който има за цел да „потопи“ жители и гости на най-южното Черноморие  в магията на изкуството.

 В понеделник „Арт поток“ започна с изложба “Слонът“, вторник вечер бе за първата комедийна постановка „Свалячи“, от Елин Рахнев с участието на Малин Кръстев, Герасим Георгиев – ГЕРО и Мариела Топалова. Голяма порция смях и положителни емоции получиха всички присъстващи, а известните актьори бяха наградени с нестихващи аплодисменти.

За ценителите на театралното изкуство тази вечер от 21:15 часа на сцената на НЧ „Георги Кондолов- 1914“ ще бъде представена пиесата „Умирай лесно“с участието на актьорите Игор Дамянов и Иван Тодоров. Кралицата на българския театър Татяна Лолова ще гостува на 21 юли в Царево с моноспектакъла си „Дуенде“ по текстове на Ф.Лорка и Р.Апостолова. Много смях очаква почитателите на комедията на 22 юли, когато ще се играе пиесата от Жолт Пожгай „Кастинг за мъже“ с участието на Мария Сапунджиева и Геро, на истинска „Любовна афера“  ще станат свидетели зрителите на 23 юли, а Ернестина Шинова и Димитър Баненкин са главните герои в пиесата на Филип Блазбанд, 24 юли е запазен за спектакъла „Фенове“ с участието на Христо Гърбов и Валентин Танев, финалът е на 25 юли с моноспектакъла на актьора от НТ „Иван Вазов“ Георги Мамалев, който ще зададе житейския въпрос „Какво става?“.

Билети за представленията, желаещите могат да закупят от Eventim.bg и от Информационен център гр. Царево. Преди постановките билети се подават на каса пред НЧ „Георги Кондолов- 1914“ ,от където пенсионерите могат да се възползват от отстъпка 50%, а децата до 7 години, придружени от своите родители ще получат безплатен билет.

Прочетена 2137 пъти
Copyright 2012. Joomla Templates 2.5 | Официален сайт на община Царево
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd