Вторник, 19 Юли 2016 15:11

Стартира Фестивалът на изкуствата „Арт поток“ в Царево

Оценете
(0 гласа)

На 18 юли с изложба „ Слонът“ стартира Фестивалът на изкуствата „Арт поток“ в гр. Царево. В изложбената зала на Общински исторически музей- Царево, кметът Георги Лапчев откри събитието, а съорганизаторът Димитър Тодоранов награди отличените творци, участвали в конкурс на тема „слонът“. Присъстващите гости с удоволствие разгледаха произведения в стиловете живопис, скулптура и керамика.
От днес започва театралният маратон в гр. Царево. През седем от юнските вечери жители и гости на морския град ще могат да се потопят в магията на театралното изкуство и да гледат постановки с участието на любими български актьори.
Тази вечер в НЧ „Георги Кондолов-1914“ от 21:15часа ще започне постановката „Свалячи“ от Елин Рахнев с участието на Малин Кръстев и Герасим Георгиев-Геро, на 20 юли театралната сцена ще приюти актьорите Игор Дамянов и Иван Тодоров с пиесата „Умирай лесно“, кралицата на българския театър Татяна Лолова ще гостува на 21 юли в Царево с моноспектакъла си „Дуенде“ по текстове на Ф.Лорка и Р.Апостолова, много смях очаква почитателите на комедията на 22 юли, когато ще се играе пиесата от Жолт Пожгай „Кастинг за мъже“ с участието на Мария Сапунджиева и Геро, на истинска „Любовна афера“ ще станат свидетели зрителите на 23 юли, а Ернестина Шинова и Димитър Баненкин са главните герои в пиесата на Филип Блазбанд, 24 юли е запазен за спектакъла „Фенове“ с участието на Христо Гърбов и Валентин Танев, финалът е на 25 юли с моноспектакъла на актьора от НТ „Иван Вазов“ Георги Мамалев, който ще зададе житейския въпрос „Какво става?“. След края на представленията зрителите ще имат възможност да се запознаят и разговарят с актьорите.

Билети: Eventim.bg и Информационен център гр. Царево (сградата на пощата)

Прочетена 2365 пъти
Copyright 2012. Joomla Templates 2.5 | Официален сайт на община Царево
DMC Firewall is a Joomla Security extension!