Четвъртък, 13 Октомври 2016 10:58

Започва новата учебна година в Център за музикално и естетическо възпитание в Царево

Оценете
(2 гласа)


          
За трета поредна година в Община Царево се организира музикална школа за обучение по пиано и духови инструменти тромпет, баритон, валдхорна, кларинет и туба.

Целта на школата е да развие таланта на деца и възрастни, желаещи да се развиват на музикалното поприще. Да обогати музикалната култура, както и да даде по-професионални познания и възможности.

Ако обичате музиката и мечтаете да свирите като любимите си изпълнители, уроците в „Център за музикално и естетическо възпитание” ще ви помогнат да усвоите музикална подготовка.

Педагозите ще ви насърчават и подкрепят в търсенето на вашия индивидуален стил чрез собствена интерпретация, импровизация и ярко сценично присъствие.

Екипът на центъра за музикално и естетическо възпитание с музикална школа се състои от професионални музиканти и музикални педагози с дългогодишен опит в работата с деца и активна кариера. Школата дава възможност за обучение по пиано, тромпет, баритон, валдхорна, кларинет и туба.

Уроците ще се провеждат в сградата на бившето ОДК – ул.Хан Аспарух. Осигурени са всички необходими музикални инструменти за репетиции.

Всички желаещи, без ограничение във възрастта, могат да се запишат за уроци по пиано при Красимира Костова на тел: 0894 780721, а за уроци по духови инструменти при Жеко Кабадиев на тел: 0886 946122. Първите уроци ще стартират от октомври месец 2016г.

Прочетена 1255 пъти
Copyright 2012. Joomla Templates 2.5 | Официален сайт на община Царево
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd